izpis_h1_title_alt

Vloga polifenol-oksidaze, peroksidaz in fenilalanin-deaminaze pri porjavenju krompirja : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Erjavec, Andreja (Avtor), ID Abram, Veronika (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Simčič, Marjan (Komentor), ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (700,37 KB)
MD5: 192A322B418ECE16BF710FD4DA714197
PID: 20.500.12556/rul/10daed97-0775-4b2f-99ba-aa051e5c840a

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:encimi, krompir, antioksidanti, polifenol-oksidaze, peroksidaze, fenilalanin-deaminaze, polifenoli, encimsko porjavenje krompirja, skladiščenje v zračni atmosferi, skladiščenje v kisikovi atmosferi
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[A. Erjavec]
Št. strani:XI, 56 f.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-1220 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:577.15:633.491
COBISS.SI-ID:3318136 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1842
Število prenosov:347
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Role of polyphenol oxidase, peroxidases and phenylalanine ammonia-lysase in potato browning : graduation thesis, university studies
Ključne besede:enzymes, potatoes, antioxidants, polyphenol-oxidase, peroxidases, phenylalanine ammonia-lysase, polyphenols, enzymatic browning of potato, storage in air atmosphere, storage in oxygen atmosphere

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj