izpis_h1_title_alt

Vloga polifenol-oksidaze, peroksidaz in fenilalanin-deaminaze pri porjavenju krompirja : diplomsko delo, univerzitetni študij
Erjavec, Andreja (Avtor), Abram, Veronika (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Simčič, Marjan (Komentor), Cigić, Blaž (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_erjavec_andreja.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:encimi, krompir, antioksidanti, polifenol-oksidaze, peroksidaze, fenilalanin-deaminaze, polifenoli, encimsko porjavenje krompirja, skladiščenje v zračni atmosferi, skladiščenje v kisikovi atmosferi
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[A. Erjavec]
Št. strani:XI, 56 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:577.15:633.491
COBISS.SI-ID:3318136 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:934
Število prenosov:179
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:enzymes, potatoes, antioxidants, polyphenol-oxidase, peroxidases, phenylalanine ammonia-lysase, polyphenols, enzymatic browning of potato, storage in air atmosphere, storage in oxygen atmosphere

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj