izpis_h1_title_alt

Senzorična in prehranska vrednost izbranih pasteriziranih in steriliziranih gotovih jedi : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Himelrajh, Jasmina (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (926,60 KB)
MD5: 556A8B85DD600A06BAB006CA7A00FB0B
PID: 20.500.12556/rul/cc50fc4c-8005-49d9-b5f8-ab12fc225526

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gotove jedi, segedin golaž, ričet, pasteriziran segedin golaž, steriliziran segedin golaž, pasteriziran ričet, steriliziran ričet, pakiranje, PVC folija, pločevinke, skladiščenje, kemijska sestava, prehranska vlaknina, senzorične lastnosti, mikrobiološka kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:2006
Št. strani:X, 75 f.
PID:20.500.12556/RUL-1211-ded8f73d-f73d-20f8-6ecc-9198b38726a3 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.93.036:543.61:543.9:579.24
COBISS.SI-ID:3202680 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1821
Število prenosov:392
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Sensory and dietary value of the chosen pasteurized and sterilized prepared foods : graduation thesis, university studies
Ključne besede:prepared foods, segedin golaž, ričet, pasteurized segedin golaž, sterilized segedin golaž, pasteurized ričet, sterilized ričet, packing, PVC foil, cans, storage, chemical composition, dietary fibre, sensory properties, microbial quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj