izpis_h1_title_alt

Senzorična in prehranska vrednost izbranih pasteriziranih in steriliziranih gotovih jedi : diplomsko delo, univerzitetni študij
Himelrajh, Jasmina (Avtor), Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (926,60 KB)
MD5: 556A8B85DD600A06BAB006CA7A00FB0B
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gotove jedi, segedin golaž, ričet, pasteriziran segedin golaž, steriliziran segedin golaž, pasteriziran ričet, steriliziran ričet, pakiranje, PVC folija, pločevinke, skladiščenje, kemijska sestava, prehranska vlaknina, senzorične lastnosti, mikrobiološka kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:X, 75 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:664.93.036:543.61:543.9:579.24
COBISS.SI-ID:3202680 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1233
Število prenosov:349
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Sensory and dietary value of the chosen pasteurized and sterilized prepared foods : graduation thesis, university studies
Ključne besede:prepared foods, segedin golaž, ričet, pasteurized segedin golaž, sterilized segedin golaž, pasteurized ričet, sterilized ričet, packing, PVC foil, cans, storage, chemical composition, dietary fibre, sensory properties, microbial quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj