izpis_h1_title_alt

Uporaba emulgatorjev na osnovi monogliceridov v pekarstvu : diplomsko delo, univerzitetni študij
Fajs, Matejka (Avtor), Plestenjak, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Simčič, Marjan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,67 MB)
MD5: E75CB1339A57174198616D1B613926F0
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekovski izdelki, kruh, pšenični kruh, aditivi, pekovski aditivi, emulgatorji, monogliceridi, E471, staranje kruha, specifični volumen kruha
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [M. Fajs]
Št. strani:XI, 51 f.
UDK:664.661.002.3:544
COBISS.SI-ID:3216248 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:108
Število prenosov:46
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Use of emulsifier monoglycerides in breadmaking : graduation thesis, university studies
Ključne besede:bakery products, bread, wheat bread, additives, bakery additives, emulsifiers, monoglycerides, E471, bread staling, specific volume of bread

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj