Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vrednotenje medu : zveza med barvo medu in antioksidativno aktivnostjo
ID
Šenk, Nataša
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Abram, Veronika
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(706,57 KB)
MD5: 18B3648DD761990C26128ABAEDC95030
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
med
,
slovenski med
,
barva medu
,
fenoli
,
DPPH
,
antioksidativna aktivnost
,
FRAP
,
antioksidativna moč redukcije železa
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo], [N. Šenk]
Leto izida:
2006
Št. strani:
XII, 67 f.
PID:
20.500.12556/RUL-119016
UDK:
638.16:543.645:544
COBISS.SI-ID:
3221112
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
869
Število prenosov:
88
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Evaluation of honey : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
honeys
,
Slovenian honey
,
honey colour
,
phenols
,
DPPH
,
antioxidative activity
,
FRAP
,
ferric reducing antioxidant power
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj