izpis_h1_title_alt

Vrednotenje medu : zveza med barvo medu in antioksidativno aktivnostjo
ID Šenk, Nataša (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Abram, Veronika (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (706,57 KB)
MD5: 18B3648DD761990C26128ABAEDC95030

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, slovenski med, barva medu, fenoli, DPPH, antioksidativna aktivnost, FRAP, antioksidativna moč redukcije železa
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [N. Šenk]
Leto izida:2006
Št. strani:XII, 67 f.
PID:20.500.12556/RUL-119016 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.16:543.645:544
COBISS.SI-ID:3221112 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:639
Število prenosov:69
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Evaluation of honey : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, Slovenian honey, honey colour, phenols, DPPH, antioxidative activity, FRAP, ferric reducing antioxidant power

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj