Podrobno

Vpliv rezanja in kontrolirane atmosfere na vsebnost vitamina C v zelju : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Rener, Marjan (Avtor), ID Cigić, Blaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Plestenjak, Andrej (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (824,93 KB)
MD5: E3FD1DED326D9A6FED2B0B67E75DD707

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:skladiščenje zelenjave, zelje, narezano zelje, kontrolirana atmosfera, vitamin C, askorbinska kislina, dehidroaskorbinska kislina, dihanje
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [M. Rener]
Leto izida:2006
Št. strani:XII, 73 f.
PID:20.500.12556/RUL-119010 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.8.035:635.34:577.16
COBISS.SI-ID:3244920 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1544
Število prenosov:150
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
RENER, Marjan, 2006, Vpliv rezanja in kontrolirane atmosfere na vsebnost vitamina C v zelju : diplomsko delo, univerzitetni študij [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : BF, Oddelek za živilstvo], [M. Rener. [Dostopano 19 maj 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=119010
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of cutting and controlled atmosphere on vitamin C content in cabbage : graduation thesis, university studies
Ključne besede:storage of vegetables, cabbage, shredded cabbage, conttrolled atmosphere, vitamin C, ascorbic acid, dehydroascorbic acid, respiration

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv mlečnokislinske fermentacije na hranilno vrednost mikroalge vrste Arthrospira platensis
  2. Fermented biomass of arthrospira platensis as a potential food ingredient
  3. Ekstrakcija in karakterizacija fikobiliproteinov iz mikroalg vrste Arthrospira platensis pred in po mlečnokislinski fermentaciji
  4. Optimizacija mlečnokislinske fermentacije cianobakterij vrste Arthrospira platensis
  5. Mlečnokislinska fermentacija alg
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Prehrana dojenčka z gastroezofagealnim refluksom

Nazaj