Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv rezanja in kontrolirane atmosfere na vsebnost vitamina C v zelju : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Rener, Marjan
(
Avtor
),
ID
Cigić, Blaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Plestenjak, Andrej
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(824,93 KB)
MD5: E3FD1DED326D9A6FED2B0B67E75DD707
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
skladiščenje zelenjave
,
zelje
,
narezano zelje
,
kontrolirana atmosfera
,
vitamin C
,
askorbinska kislina
,
dehidroaskorbinska kislina
,
dihanje
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo], [M. Rener]
Leto izida:
2006
Št. strani:
XII, 73 f.
PID:
20.500.12556/RUL-119010
UDK:
664.8.035:635.34:577.16
COBISS.SI-ID:
3244920
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1246
Število prenosov:
111
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of cutting and controlled atmosphere on vitamin C content in cabbage : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
storage of vegetables
,
cabbage
,
shredded cabbage
,
conttrolled atmosphere
,
vitamin C
,
ascorbic acid
,
dehydroascorbic acid
,
respiration
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj