izpis_h1_title_alt

Vpliv kvasovk na sestavo sekundarnih metabolitov v rženih kisanih testih : diplomsko delo, univerzitetni študij
Križman, Katja (Avtor), Plestenjak, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (678,10 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekarstvo, kisla testa, ržena kisla testa, rženi kisli kruh, fermentacija testa, mlečnokislinske bakterije, kvasovke, hlapne spojine, sekundarni metaboliti, diacetil, aroma kruha
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[K. Križman]
Št. strani:IX, 67 f.
UDK:664.65+664.662:604.4
COBISS.SI-ID:4102008 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:80
Število prenosov:33
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of yeasts on composition of secondary metabolites in rye sourdoughs : graduation thesis, university studies
Ključne besede:breadmaking, sourdoughs, rye sourdough breads, dough fermentation, lactic acid bacteria, yeasts, volatile compounds, secondary metabolites, diacetyl, bread aroma

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj