Podrobno

Vpliv kvasovk na sestavo sekundarnih metabolitov v rženih kisanih testih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Križman, Katja (Avtor), ID Plestenjak, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (678,10 KB)
MD5: C811B2FAB119D5C33EA3D82F3BCA5267

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekarstvo, kisla testa, ržena kisla testa, rženi kisli kruh, fermentacija testa, mlečnokislinske bakterije, kvasovke, hlapne spojine, sekundarni metaboliti, diacetil, aroma kruha
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Križman]
Leto izida:2012
Št. strani:IX, 67 f.
PID:20.500.12556/RUL-118997 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.65+664.662:604.4
COBISS.SI-ID:4102008 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1176
Število prenosov:150
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KRIŽMAN, Katja, 2012, Vpliv kvasovk na sestavo sekundarnih metabolitov v rženih kisanih testih : diplomsko delo, univerzitetni študij [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : K. Križman. [Dostopano 16 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=118997
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of yeasts on composition of secondary metabolites in rye sourdoughs : graduation thesis, university studies
Ključne besede:breadmaking, sourdoughs, rye sourdough breads, dough fermentation, lactic acid bacteria, yeasts, volatile compounds, secondary metabolites, diacetyl, bread aroma

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Prireja kobiljega mleka na PRC za konjerejo Krumperk
  2. Kobilje mleko
  3. Učinki kobiljega mleka na počutje in zdravje ljudi
  4. Praktična predstavitev molže kobile
  5. Sestava kobiljega mleka različnih pasem v posameznih obdobjih laktacije
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Ogrodje Textproc in njegova uporaba pri procesiranju besedil
  2. Prireja mleka bikovskih mater na konvencionalni kmetiji
  3. Akreditiv in njegova uporaba na primeru Libije
  4. RENTABILNOST VEZANE REJE KRAV MOLZNIC NA MANJŠI KMETIJI
  5. Les in njegova uporaba v vrtcu

Nazaj