izpis_h1_title_alt

Vpliv različnih bentonitov na doseženo beljakovinsko stabilnost belih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
Jus, Tanja (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,85 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, bela vina, mošt, beljakovine, beljakovinska motnost, stabilizacija vina, čiščenje vina, enološka sredstva, bentonit, želatina
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[T. Jus]
Št. strani:XIII, 99 f., [13] f. pril.
UDK:663.256/.257:663.221:543.61
COBISS.SI-ID:4181624 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:32
Število prenosov:12
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Impact of different bentonites to achieve protein stability of white wines : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, white wines, must, proteins, protein haze, wine stabilization, fining wines, enological agents, bentonite, gelatin

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj