izpis_h1_title_alt

Vpliv različnih bentonitov na doseženo beljakovinsko stabilnost belih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Jus, Tanja (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,85 MB)
MD5: 6883CDFE35B49EFBC6738410C3461075

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, bela vina, mošt, beljakovine, beljakovinska motnost, stabilizacija vina, čiščenje vina, enološka sredstva, bentonit, želatina
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Jus]
Leto izida:2012
Št. strani:XIII, 99 f., [13] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118977 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.256/.257:663.221:543.61
COBISS.SI-ID:4181624 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:770
Število prenosov:118
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Impact of different bentonites to achieve protein stability of white wines : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, white wines, must, proteins, protein haze, wine stabilization, fining wines, enological agents, bentonite, gelatin

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj