Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv različnih bentonitov na doseženo beljakovinsko stabilnost belih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Jus, Tanja
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,85 MB)
MD5: 6883CDFE35B49EFBC6738410C3461075
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
bela vina
,
mošt
,
beljakovine
,
beljakovinska motnost
,
stabilizacija vina
,
čiščenje vina
,
enološka sredstva
,
bentonit
,
želatina
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Jus]
Leto izida:
2012
Št. strani:
XIII, 99 f., [13] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118977
UDK:
663.256/.257:663.221:543.61
COBISS.SI-ID:
4181624
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1195
Število prenosov:
156
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Impact of different bentonites to achieve protein stability of white wines : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
white wines
,
must
,
proteins
,
protein haze
,
wine stabilization
,
fining wines
,
enological agents
,
bentonite
,
gelatin
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj