izpis_h1_title_alt

Kemijske in mikrobiološke značilnosti avtohtonih slovenskih ovčjih sirov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Grohar, Eva (Avtor), ID Rogelj, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jeršek, Barbara (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,48 MB)
MD5: C78AD3106F8F7B969CA4A0487EF2004E

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:siri, avtohtoni slovenski ovčji siri, Kraški ovčji sir, Bovški ovčji sir, Dolenjski ovčji sir, kemijska sestava, trdi siri, polnomastni siri, mikrobiota sira, enterokoki, laktobacili, mlečnokislinske bakterije, PCR-DGGE, relativna podobnost sevov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[E. Grohar]
Leto izida:2013
Št. strani:XIV, 81 f., [6] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118961 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.354:636.3:543.61:579.67
COBISS.SI-ID:4249720 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:879
Število prenosov:280
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Chemical and microbiological characteristics of autochthonous Slovenian sheep`s milk cheeses : graduation thesis, university studies
Ključne besede:cheeses, autochthonous Slovenian sheep`s milk cheeses, Karst ewe`s cheese, Bovški ewe`s cheese, Dolenjski ewe`s cheese, chemical composition, hard cheeses, full-fat cheeses, microbial communities, enterococci, lactobacilli, lactic acid bacteria, PCR-DGGE, relative similarity of strains

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj