Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Kemijske in mikrobiološke značilnosti avtohtonih slovenskih ovčjih sirov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Grohar, Eva
(
Avtor
),
ID
Rogelj, Irena
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jeršek, Barbara
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,48 MB)
MD5: C78AD3106F8F7B969CA4A0487EF2004E
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
siri
,
avtohtoni slovenski ovčji siri
,
Kraški ovčji sir
,
Bovški ovčji sir
,
Dolenjski ovčji sir
,
kemijska sestava
,
trdi siri
,
polnomastni siri
,
mikrobiota sira
,
enterokoki
,
laktobacili
,
mlečnokislinske bakterije
,
PCR-DGGE
,
relativna podobnost sevov
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[E. Grohar]
Leto izida:
2013
Št. strani:
XIV, 81 f., [6] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118961
UDK:
637.354:636.3:543.61:579.67
COBISS.SI-ID:
4249720
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1091
Število prenosov:
297
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Chemical and microbiological characteristics of autochthonous Slovenian sheep`s milk cheeses : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
cheeses
,
autochthonous Slovenian sheep`s milk cheeses
,
Karst ewe`s cheese
,
Bovški ewe`s cheese
,
Dolenjski ewe`s cheese
,
chemical composition
,
hard cheeses
,
full-fat cheeses
,
microbial communities
,
enterococci
,
lactobacilli
,
lactic acid bacteria
,
PCR-DGGE
,
relative similarity of strains
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj