izpis_h1_title_alt

Vpliv zgoščevalcev na reološko stabilnost kremnih pasteriziranih omak : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Vovk, Mateja (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,39 MB)
MD5: 085A414F2FDA5B366F12EA2600D7455D

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gotove jedi, omake, vinske kremne omake, zgoščevalna sredstva, škrob, pšenična moka, modificiran koruzni škrob, rižev škrob, zgoščevanje omak, toplotna obdelava, skladiščenje, senzorične lastnosti, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Vovk]
Leto izida:2014
Št. strani:XIII, 53 f.
PID:20.500.12556/RUL-118948 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.871:664.22/.25.022.3:543.92
COBISS.SI-ID:4385912 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1072
Število prenosov:89
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The effects of thickeners on rheological stability of pasteurized cream sauces : graduation thesis, university studies
Ključne besede:ready-to-eat meals, sauces, wine cream sauces, thickening agents, starch, wheat flour, modified corn starch, rice starch, sauce thickening, heat treatment, storage, sensory properties, rheological properties, viscosity, texture

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj