Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv zgoščevalcev na reološko stabilnost kremnih pasteriziranih omak : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Vovk, Mateja
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,39 MB)
MD5: 085A414F2FDA5B366F12EA2600D7455D
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
gotove jedi
,
omake
,
vinske kremne omake
,
zgoščevalna sredstva
,
škrob
,
pšenična moka
,
modificiran koruzni škrob
,
rižev škrob
,
zgoščevanje omak
,
toplotna obdelava
,
skladiščenje
,
senzorične lastnosti
,
reološke lastnosti
,
viskoznost
,
tekstura
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Vovk]
Leto izida:
2014
Št. strani:
XIII, 53 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118948
UDK:
664.871:664.22/.25.022.3:543.92
COBISS.SI-ID:
4385912
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1503
Število prenosov:
102
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The effects of thickeners on rheological stability of pasteurized cream sauces : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
ready-to-eat meals
,
sauces
,
wine cream sauces
,
thickening agents
,
starch
,
wheat flour
,
modified corn starch
,
rice starch
,
sauce thickening
,
heat treatment
,
storage
,
sensory properties
,
rheological properties
,
viscosity
,
texture
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj