izpis_h1_title_alt

Antioksidativna in protimikrobna učinkovitost izvlečkov fenolnih spojin iz bazilike (Ocimum basilicum) in timijana (Thymus citriodorus) : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Čuk, Anja (Avtor), ID Abramovič, Helena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Smole Možina, Sonja (Komentor), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,40 MB)
MD5: 8244D65DFBB807EC02788D2F73A9DAA7

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zelišča, rastlinski izvlečki, bazilika, Ocimum basilicum, limonasti timijan, Thymus citriodorus, antioksidativna učinkovitost, protimikrobna učinkovitost, antioksidanti, fenolne spojine, Campylobacter jejuni, Escherichia coli, Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Čuk]
Leto izida:2015
Št. strani:XII, 72 f.
PID:20.500.12556/RUL-118937 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633.88:547.56:577.1+579.24
COBISS.SI-ID:4530552 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1490
Število prenosov:159
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antioxidant and antimicrobial activity of extracts of phenolic compounds from basil (Ocimum basilicum) and thyme (Thymus citriodorus) : graduation thesis, university studies
Ključne besede:herbs, plant extracts, basil, Ocimum basilicum, lemon thyme, Thymus citriodorus, antioxidative activity, antimicrobial activity, antioxidants, phenolics, Campylobacter jejuni, Escherichia coli, Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj