izpis_h1_title_alt

Antioksidativna in protimikrobna učinkovitost izvlečkov fenolnih spojin iz bazilike (Ocimum basilicum) in timijana (Thymus citriodorus) : diplomsko delo, univerzitetni študij
Čuk, Anja (Avtor), Abramovič, Helena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Smole Možina, Sonja (Komentor), Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,40 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zelišča, rastlinski izvlečki, bazilika, Ocimum basilicum, limonasti timijan, Thymus citriodorus, antioksidativna učinkovitost, protimikrobna učinkovitost, antioksidanti, fenolne spojine, Campylobacter jejuni, Escherichia coli, Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2015
Založnik:[A. Čuk]
Št. strani:XII, 72 f.
UDK:633.88:547.56:577.1+579.24
COBISS.SI-ID:4530552 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:87
Število prenosov:44
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antioxidant and antimicrobial activity of extracts of phenolic compounds from basil (Ocimum basilicum) and thyme (Thymus citriodorus) : graduation thesis, university studies
Ključne besede:herbs, plant extracts, basil, Ocimum basilicum, lemon thyme, Thymus citriodorus, antioxidative activity, antimicrobial activity, antioxidants, phenolics, Campylobacter jejuni, Escherichia coli, Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj