Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Zavedanje in znanje slovenskih potrošnikov in delavcev v perutninski industriji o mikrobiološkem tveganju pri pripravi piščančjega mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Levstek, Sonja
(
Avtor
),
ID
Smole Možina, Sonja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jevšnik Podlesnik, Mojca
(
Komentor
),
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(922,71 KB)
MD5: 150D65FB051434A3006B623BFCBA9D97
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
varnost živil
,
mikrobiološko tveganje
,
perutnina
,
patogeni mikroorganizmi
,
Campylobacter
,
kampilobakterioza
,
dobra gospodinjska praksa
,
dobra higienska praksa
,
potrošniki
,
delavci
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
S. Levstek]
Leto izida:
2015
Št. strani:
XI, 55 f., [9] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118931
UDK:
579.67:637.54:614.3
COBISS.SI-ID:
4611704
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1587
Število prenosov:
80
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Poultry consumers and meat handlers awareness and knowledge related to microbiological risk : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
food safety
,
microbiological risk
,
poultry
,
pathogens
,
Campylobacter
,
campylobacteriosis
,
good housekeeping practices
,
good hygiene practices
,
consumers
,
meat handlers
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj