izpis_h1_title_alt

Zavedanje in znanje slovenskih potrošnikov in delavcev v perutninski industriji o mikrobiološkem tveganju pri pripravi piščančjega mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Levstek, Sonja (Avtor), ID Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jevšnik, Mojca (Komentor), ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (922,71 KB)
MD5: 150D65FB051434A3006B623BFCBA9D97

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:varnost živil, mikrobiološko tveganje, perutnina, patogeni mikroorganizmi, Campylobacter, kampilobakterioza, dobra gospodinjska praksa, dobra higienska praksa, potrošniki, delavci
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:S. Levstek]
Leto izida:2015
Št. strani:XI, 55 f., [9] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118931 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67:637.54:614.3
COBISS.SI-ID:4611704 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1165
Število prenosov:64
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Poultry consumers and meat handlers awareness and knowledge related to microbiological risk : graduation thesis, university studies
Ključne besede:food safety, microbiological risk, poultry, pathogens, Campylobacter, campylobacteriosis, good housekeeping practices, good hygiene practices, consumers, meat handlers

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj