Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Potek jabolčno-mlečnokislinske fermentacije belega mošta in vina : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Leskovšek, Eva
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jeršek, Barbara
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,41 MB)
MD5: B31CB8804D8348B8BE26A2485027A7F1
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mošt
,
vino
,
belo vino
,
jabolčno-mlečnokislinska fermentacija
,
mlečnokislinske bakterije
,
vinifikacija
,
fizikalno-kemijske lastnosti
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[E. Leskovšek]
Leto izida:
2016
Št. strani:
X, 62 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118915
UDK:
663.252/.256:663.221:543.2/.9
COBISS.SI-ID:
4676728
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1362
Število prenosov:
129
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The course of malolactic fermentation in grape must and wine : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
musts
,
wines
,
white wines
,
malolactic fermentation
,
lactic acid bacteria
,
vinification
,
psysico-chemical properties
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj