izpis_h1_title_alt

Potek jabolčno-mlečnokislinske fermentacije belega mošta in vina : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Leskovšek, Eva (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jeršek, Barbara (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,41 MB)
MD5: B31CB8804D8348B8BE26A2485027A7F1

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mošt, vino, belo vino, jabolčno-mlečnokislinska fermentacija, mlečnokislinske bakterije, vinifikacija, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[E. Leskovšek]
Leto izida:2016
Št. strani:X, 62 f.
PID:20.500.12556/RUL-118915 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252/.256:663.221:543.2/.9
COBISS.SI-ID:4676728 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1362
Število prenosov:129
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The course of malolactic fermentation in grape must and wine : graduation thesis, university studies
Ključne besede:musts, wines, white wines, malolactic fermentation, lactic acid bacteria, vinification, psysico-chemical properties, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj