Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Integralno vrednotenje vključitve sistema HACCP pri zagotavljanju varnih živil : doktorska disertacija
ID
Jevšnik Podlesnik, Mojca
(
Avtor
),
ID
Raspor, Peter
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Hlebec, Valentina
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(14,27 MB)
MD5: 6F7BCC962565FAE57FC072C4D548DD1A
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
food policy
,
food safety
,
HACCP
,
good practices
,
food supply chain
,
hazards
,
food handlers
,
consumers
,
education
,
triangulation
,
quantitative methods
,
qualitative methods
Vrsta gradiva:
Doktorska disertacija
Tipologija:
2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Jevšnik]
Leto izida:
2008
Št. strani:
VII f., 176 str.
PID:
20.500.12556/RUL-118869
UDK:
614.31:641.1:664:613.2:366.1(043)
COBISS.SI-ID:
238862336
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1770
Število prenosov:
178
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Naslov:
Integral evaluation of HACCP system for food safety management : doctoral dissertation
Ključne besede:
nadzor nad živili
,
varnost živil
,
HACCP
,
dobre prakse
,
živilsko prehransko oskrbovalna veriga
,
tveganja
,
zaposleni pri delu z živili
,
potrošniki
,
izobraževanje
,
triangulacija metod
,
kvalitativne metode
,
kvantitativne metode
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj