Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Stabilnost alternativnega pigmenta razsoljenega mesa in njegova primernost za koagulate mesnih emulzij : doktorska disertacija s področja živilstva
ID
Karas, Romana
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Abram, Veronika
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(4,44 MB)
MD5: FC72E80FD0B400BBF89B77A292643D0B
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mesni izdelki
,
mesne emulzije
,
mesni pigmenti
,
vgrajevanje mesnih pigmentov
,
inkapsulacija
,
mikrodelci
,
pigment toplotno obdelanega razsoljenega mesa
,
CCMP
Vrsta gradiva:
Doktorska disertacija
Tipologija:
2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[Biotehniška fakulteta, Podiplomski študij živilske tehnologije], [R. Karas]
Leto izida:
2008
Št. strani:
XIV f., 140 str.
PID:
20.500.12556/RUL-118867
UDK:
637.52.002:547.97(043)=163.6
COBISS.SI-ID:
3454840
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
964
Število prenosov:
95
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Stability and applicability of cured meat alternative pigment in model meat emulsion coagulates : doctoral dissertation
Ključne besede:
meat products
,
meat emulsions
,
meat pigments
,
incorporation of meat pigments
,
encapsulation
,
microparticles
,
pigment of cooked cured meat pigment
,
CCMP
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj