izpis_h1_title_alt

Stabilnost alternativnega pigmenta razsoljenega mesa in njegova primernost za koagulate mesnih emulzij : doktorska disertacija s področja živilstva
ID Karas, Romana (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Abram, Veronika (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (4,44 MB)
MD5: FC72E80FD0B400BBF89B77A292643D0B

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, mesne emulzije, mesni pigmenti, vgrajevanje mesnih pigmentov, inkapsulacija, mikrodelci, pigment toplotno obdelanega razsoljenega mesa, CCMP
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[Biotehniška fakulteta, Podiplomski študij živilske tehnologije], [R. Karas]
Leto izida:2008
Št. strani:XIV f., 140 str.
PID:20.500.12556/RUL-118867 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.52.002:547.97(043)=163.6
COBISS.SI-ID:3454840 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:967
Število prenosov:95
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Stability and applicability of cured meat alternative pigment in model meat emulsion coagulates : doctoral dissertation
Ključne besede:meat products, meat emulsions, meat pigments, incorporation of meat pigments, encapsulation, microparticles, pigment of cooked cured meat pigment, CCMP

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj