izpis_h1_title_alt

Vpliv vpihovanja kisika na zorenje rdečih vin : magistrsko delo
ID Lesica, Marko (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Prosen, Helena (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (904,25 KB)
MD5: 8EEF5A39B95BDBF688C2E5A56BA39DB7

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, merlot, cabernet sauvignon, rdeča zvrst, mikrooksigenacija, kisik, fenoli, tanini, antocianini, barve, trpkost, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[Biotehniška fakulteta, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva], [M. Lesica]
Leto izida:2009
Št. strani:XI, 96 f.
PID:20.500.12556/RUL-118820 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.222:663.256/.257:546.21:547.56
COBISS.SI-ID:650615 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:871
Število prenosov:118
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of oxygen intake on maturing of red wines : M. Sc. Thesis
Ključne besede:wines, Merlot, Cabernet Sauvignon, red cuvée, microoxygenation, oxygen, phenols, tannins, anthocyanins, colour, astringency, sensory characteristics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj