Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | vino, merlot, cabernet sauvignon, rdeča zvrst, mikrooksigenacija, kisik, fenoli, tanini, antocianini, barve, trpkost, senzorične lastnosti |
---|
Vrsta gradiva: | Magistrsko delo |
---|
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Kraj izida: | Ljubljana |
---|
Založnik: | [Biotehniška fakulteta, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva], [M. Lesica] |
---|
Leto izida: | 2009 |
---|
Št. strani: | XI, 96 f. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-118820 |
---|
UDK: | 663.222:663.256/.257:546.21:547.56 |
---|
COBISS.SI-ID: | 650615 |
---|
Datum objave v RUL: | 01.09.2020 |
---|
Število ogledov: | 1273 |
---|
Število prenosov: | 139 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|