izpis_h1_title_alt

Vrednotenje gastronomske kakovosti slovenskih regionalnih jedi : magistrsko delo (področje živilstva)
ID Vulić, Gordana (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,78 MB)
MD5: C9F722F0AF3D79DBF8F384049E8A6011

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:regionalne jedi, tradicionalne jedi, Slovenija, kemijska sestava, hranilna vrednost, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[G. Vulić]
Leto izida:2015
Št. strani:XII, 76 f., [36] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118808 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.56(497.4):392.8:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:4613240 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1268
Število prenosov:99
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Evaluation of gastronomic quality of Slovenian regional dishes : M. Sc. Thesis
Ključne besede:regional dishes, traditional dishes, Slovenia, chemical composition, nutritional values, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj