Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vrednotenje gastronomske kakovosti slovenskih regionalnih jedi : magistrsko delo (področje živilstva)
ID
Vulić, Gordana
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,78 MB)
MD5: C9F722F0AF3D79DBF8F384049E8A6011
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
regionalne jedi
,
tradicionalne jedi
,
Slovenija
,
kemijska sestava
,
hranilna vrednost
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[G. Vulić]
Leto izida:
2015
Št. strani:
XII, 76 f., [36] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118808
UDK:
641.56(497.4):392.8:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:
4613240
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1263
Število prenosov:
99
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Evaluation of gastronomic quality of Slovenian regional dishes : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
regional dishes
,
traditional dishes
,
Slovenia
,
chemical composition
,
nutritional values
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj