izpis_h1_title_alt

Fizikalno-kemijska in senzorična karakterizacija kranjskih klobas : magistrsko delo
Čretnik, Nadja (Avtor), Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Polak, Tomaž (Komentor), Jeršek, Barbara (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (827,10 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, poltrajne klobase, kranjska klobasa, kakovost kranjskih klobas, kemijska sestava, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnosti, kemometrija
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Založnik:[N. Čretnik]
Št. strani:X, 59 f.
UDK:637.524:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:4434296 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:73
Število prenosov:27
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Physicochemical and sensory characterization of Carniola sausage : M. Sc. Thesis
Ključne besede:meat products, semi-preserved sausages, Carniola sausage, quality of Carniola sausage, chemical composition, physicochemical properties, sensory characteristics, chemometrics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj