Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Fizikalno-kemijska in senzorična karakterizacija kranjskih klobas : magistrsko delo
Čretnik, Nadja
(
Avtor
),
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
Jeršek, Barbara
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(827,10 KB)
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mesni izdelki
,
poltrajne klobase
,
kranjska klobasa
,
kakovost kranjskih klobas
,
kemijska sestava
,
fizikalnokemijske lastnosti
,
senzorične lastnosti
,
kemometrija
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2014
Založnik:
[N. Čretnik]
Št. strani:
X, 59 f.
UDK:
637.524:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:
4434296
Število ogledov:
73
Število prenosov:
27
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Objavi na:
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Physicochemical and sensory characterization of Carniola sausage : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
meat products
,
semi-preserved sausages
,
Carniola sausage
,
quality of Carniola sausage
,
chemical composition
,
physicochemical properties
,
sensory characteristics
,
chemometrics
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj