izpis_h1_title_alt

Fizikalno-kemijska in senzorična karakterizacija kranjskih klobas : magistrsko delo
ID Čretnik, Nadja (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Jeršek, Barbara (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (827,10 KB)
MD5: D8A1640EED97E042D1382337ADC80715

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, poltrajne klobase, kranjska klobasa, kakovost kranjskih klobas, kemijska sestava, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnosti, kemometrija
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[N. Čretnik]
Leto izida:2014
Št. strani:X, 59 f.
PID:20.500.12556/RUL-118790 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.524:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:4434296 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:1054
Število prenosov:112
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Physicochemical and sensory characterization of Carniola sausage : M. Sc. Thesis
Ključne besede:meat products, semi-preserved sausages, Carniola sausage, quality of Carniola sausage, chemical composition, physicochemical properties, sensory characteristics, chemometrics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj