Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Fizikalno-kemijska in senzorična karakterizacija kranjskih klobas : magistrsko delo
ID
Čretnik, Nadja
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Jeršek, Barbara
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(827,10 KB)
MD5: D8A1640EED97E042D1382337ADC80715
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mesni izdelki
,
poltrajne klobase
,
kranjska klobasa
,
kakovost kranjskih klobas
,
kemijska sestava
,
fizikalnokemijske lastnosti
,
senzorične lastnosti
,
kemometrija
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[N. Čretnik]
Leto izida:
2014
Št. strani:
X, 59 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118790
UDK:
637.524:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:
4434296
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1054
Število prenosov:
112
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Physicochemical and sensory characterization of Carniola sausage : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
meat products
,
semi-preserved sausages
,
Carniola sausage
,
quality of Carniola sausage
,
chemical composition
,
physicochemical properties
,
sensory characteristics
,
chemometrics
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj