izpis_h1_title_alt

Proteinski profili različnih vrst mleka : magistrsko delo
Kršlin, Marjetka (Avtor), Jamnik, Polona (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Jeršek, Barbara (Komentor), Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (843,11 KB)
MD5: 7E50ED870D4907B79D0EF30795B7F6E0
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mleko, potvorbe mleka, kravje mleko, kozje mleko, ovčje mleko, določanje potvorb, proteomika, proteinski profili mleka, 2-D elektroforeza
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Založnik:[M. Kršlin]
Št. strani:X, 40 f., [1] f. pril.
UDK:637.12.06:577.112-088
COBISS.SI-ID:4472696 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:170
Število prenosov:48
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Protein profiles of various types of milk : M. Sc. Thesis
Ključne besede:milk, milk adulteration, cowsʼ milk, goatsʼ milk, sheepsʼ milk, determination of adulteration, proteomics, protein profiles of milk, 2-D electrophoresis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj