Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Proteinski profili različnih vrst mleka : magistrsko delo
ID
Kršlin, Marjetka
(
Avtor
),
ID
Jamnik, Polona
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jeršek, Barbara
(
Komentor
),
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(843,11 KB)
MD5: 7E50ED870D4907B79D0EF30795B7F6E0
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mleko
,
potvorbe mleka
,
kravje mleko
,
kozje mleko
,
ovčje mleko
,
določanje potvorb
,
proteomika
,
proteinski profili mleka
,
2-D elektroforeza
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Kršlin]
Leto izida:
2014
Št. strani:
X, 40 f., [1] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118787
UDK:
637.12.06:577.112-088
COBISS.SI-ID:
4472696
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
957
Število prenosov:
153
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Protein profiles of various types of milk : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
milk
,
milk adulteration
,
cowsʼ milk
,
goatsʼ milk
,
sheepsʼ milk
,
determination of adulteration
,
proteomics
,
protein profiles of milk
,
2-D electrophoresis
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj