izpis_h1_title_alt

Proteinski profili različnih vrst mleka : magistrsko delo
ID Kršlin, Marjetka (Avtor), ID Jamnik, Polona (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jeršek, Barbara (Komentor), ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (843,11 KB)
MD5: 7E50ED870D4907B79D0EF30795B7F6E0

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mleko, potvorbe mleka, kravje mleko, kozje mleko, ovčje mleko, določanje potvorb, proteomika, proteinski profili mleka, 2-D elektroforeza
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Kršlin]
Leto izida:2014
Št. strani:X, 40 f., [1] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118787 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.12.06:577.112-088
COBISS.SI-ID:4472696 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:676
Število prenosov:113
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Protein profiles of various types of milk : M. Sc. Thesis
Ključne besede:milk, milk adulteration, cowsʼ milk, goatsʼ milk, sheepsʼ milk, determination of adulteration, proteomics, protein profiles of milk, 2-D electrophoresis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj