Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv vitamina E, ostankov predelave oljk in njihovih ekstraktov na oksidativno stabilnost in prehransko vrednost z n-3 maščobnimi kislinami obogatenih jajc : magistrsko delo
ID
Lišnić, Tea
(
Avtor
),
ID
Salobir, Janez
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Levart, Alenka
(
Komentor
),
ID
Abramovič, Helena
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,29 MB)
MD5: 463DB667821124A285C927FFC04E7E72
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živila
,
jajca
,
prehranska vrednost
,
obogatena jajca
,
n-3 maščobne kisline
,
maščobnokislinska sestava
,
antioksidanti
,
vitamin E
,
oksidativna stabilnost
,
rastlinski ekstrakti
,
oljka
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Lišnić]
Leto izida:
2014
Št. strani:
XII, 72 f., [7] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118750
UDK:
637.4:641.1:613.286:577.1
COBISS.SI-ID:
4422520
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
850
Število prenosov:
130
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of vitamin E, olive byproducts and their extracts on oxidative stability and nutritional value of eggs enriched with n-3 fatty acids : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
foods
,
eggs
,
nutritional value
,
enriched eggs
,
n-3 fatty acids
,
fatty acid composition
,
antioxidants
,
vitamin E
,
oxidative stability
,
plant extracts
,
olive
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj