izpis_h1_title_alt

Vpliv vitamina E, ostankov predelave oljk in njihovih ekstraktov na oksidativno stabilnost in prehransko vrednost z n-3 maščobnimi kislinami obogatenih jajc : magistrsko delo
ID Lišnić, Tea (Avtor), ID Salobir, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Levart, Alenka (Komentor), ID Abramovič, Helena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,29 MB)
MD5: 463DB667821124A285C927FFC04E7E72

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila, jajca, prehranska vrednost, obogatena jajca, n-3 maščobne kisline, maščobnokislinska sestava, antioksidanti, vitamin E, oksidativna stabilnost, rastlinski ekstrakti, oljka
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Lišnić]
Leto izida:2014
Št. strani:XII, 72 f., [7] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118750 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.4:641.1:613.286:577.1
COBISS.SI-ID:4422520 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:856
Število prenosov:130
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of vitamin E, olive byproducts and their extracts on oxidative stability and nutritional value of eggs enriched with n-3 fatty acids : M. Sc. Thesis
Ključne besede:foods, eggs, nutritional value, enriched eggs, n-3 fatty acids, fatty acid composition, antioxidants, vitamin E, oxidative stability, plant extracts, olive

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj