izpis_h1_title_alt

Mikrobiološka kakovost in varnost zelene solate (Lactuca sativa L.) : magistrsko delo
Trdan, Keyla (Avtor), Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,34 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živilska mikrobiologija, varnost živil, zelena solata, Lactuca sativa L., mikrobiota solate, adhezija, Listeria monocytogens, Escherichia coli, aerobne mezofilne bakterije, kvasovke, plesni, način pridelave, skladiščenje, kakovost živil
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2015
Založnik:[K. Trdan]
Št. strani:XI, 55 f.
UDK:579.67:635.52:614.31
COBISS.SI-ID:4611192 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:24
Število prenosov:8
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Microbiological quality and safety of green lettuce (Lactuca sativa L.) : M. Sc. Thesis
Ključne besede:food microbiology, food safety, green lettuce, Lactuca sativa L., lettuce microbiota, adhesion, Listeria monocytogens, Escherichia coli, aerobic mesophilic bacteria, yeasts, moulds, agricultural practices, storage, food quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj