Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Mikrobiološka kakovost in varnost zelene solate (Lactuca sativa L.) : magistrsko delo
ID
Trdan, Keyla
(
Avtor
),
ID
Jeršek, Barbara
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,34 MB)
MD5: 5FCAB9C91FCAA4F7958152A0C6FD1198
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živilska mikrobiologija
,
varnost živil
,
zelena solata
,
Lactuca sativa L.
,
mikrobiota solate
,
adhezija
,
Listeria monocytogens
,
Escherichia coli
,
aerobne mezofilne bakterije
,
kvasovke
,
plesni
,
način pridelave
,
skladiščenje
,
kakovost živil
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Trdan]
Leto izida:
2015
Št. strani:
XI, 55 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118736
UDK:
579.67:635.52:614.31
COBISS.SI-ID:
4611192
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
986
Število prenosov:
151
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Microbiological quality and safety of green lettuce (Lactuca sativa L.) : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
food microbiology
,
food safety
,
green lettuce
,
Lactuca sativa L.
,
lettuce microbiota
,
adhesion
,
Listeria monocytogens
,
Escherichia coli
,
aerobic mesophilic bacteria
,
yeasts
,
moulds
,
agricultural practices
,
storage
,
food quality
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj