izpis_h1_title_alt

Vpliv razmerja glukoza/fruktoza na alkoholno fermentacijo pri kvasovki Candida stellata : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kurež, Barbara (Avtor), ID Raspor, Peter (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Gunde-Cimerman, Nina (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (809,77 KB)
MD5: 5FBA26CED399FAD83216624DF73369F8

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kvasovke, vinske kvasovke, Candida stellata, kemijsko definiran mošt, alkoholna fermentacija, glukoza, fruktoza, etanol, glikolitični encimi, heksokinaza, fosfofruktokinaza, piruvat kinaza
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Kurež]
Leto izida:2007
Št. strani:XV, 75 f.
PID:20.500.12556/RUL-118516 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252.41:547.455.623:547.455.633
COBISS.SI-ID:3376504 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:27.08.2020
Število ogledov:873
Število prenosov:106
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of glucose/fructose ratio on alcoholic fermentation with Candida stellata : graduation thesis, university studies
Ključne besede:yeasts, wine yeasts, Candida stellata, chemically defined must, alcoholic fermentation, glucose, fructose, ethanol, glycolytic enzymes, hexokinase, phosphofructokinase, pyruvate kinase

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj