izpis_h1_title_alt

Vpliv razmerja glukoza/fruktoza na alkoholno fermentacijo pri kvasovki Candida stellata : diplomsko delo, univerzitetni študij
Kurež, Barbara (Avtor), Raspor, Peter (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Gunde-Cimerman, Nina (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (809,77 KB)
MD5: 5FBA26CED399FAD83216624DF73369F8
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kvasovke, vinske kvasovke, Candida stellata, kemijsko definiran mošt, alkoholna fermentacija, glukoza, fruktoza, etanol, glikolitični encimi, heksokinaza, fosfofruktokinaza, piruvat kinaza
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[B. Kurež]
Št. strani:XV, 75 f.
UDK:663.252.41:547.455.623:547.455.633
COBISS.SI-ID:3376504 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:196
Število prenosov:59
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of glucose/fructose ratio on alcoholic fermentation with Candida stellata : graduation thesis, university studies
Ključne besede:yeasts, wine yeasts, Candida stellata, chemically defined must, alcoholic fermentation, glucose, fructose, ethanol, glycolytic enzymes, hexokinase, phosphofructokinase, pyruvate kinase

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj