Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv razmerja glukoza/fruktoza na alkoholno fermentacijo pri kvasovki Candida stellata : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kurež, Barbara
(
Avtor
),
ID
Raspor, Peter
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Gunde-Cimerman, Nina
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(809,77 KB)
MD5: 5FBA26CED399FAD83216624DF73369F8
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
kvasovke
,
vinske kvasovke
,
Candida stellata
,
kemijsko definiran mošt
,
alkoholna fermentacija
,
glukoza
,
fruktoza
,
etanol
,
glikolitični encimi
,
heksokinaza
,
fosfofruktokinaza
,
piruvat kinaza
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[B. Kurež]
Leto izida:
2007
Št. strani:
XV, 75 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118516
UDK:
663.252.41:547.455.623:547.455.633
COBISS.SI-ID:
3376504
Datum objave v RUL:
27.08.2020
Število ogledov:
871
Število prenosov:
106
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of glucose/fructose ratio on alcoholic fermentation with Candida stellata : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
yeasts
,
wine yeasts
,
Candida stellata
,
chemically defined must
,
alcoholic fermentation
,
glucose
,
fructose
,
ethanol
,
glycolytic enzymes
,
hexokinase
,
phosphofructokinase
,
pyruvate kinase
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj