izpis_h1_title_alt

Taksonomska identifikacija in karakterizacija gliv, ki okužujejo sušene mesnine : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Ličen, Mia (Avtor), ID Gunde-Cimerman, Nina (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Sonjak, Silva (Komentor), ID Raspor, Peter (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (798,14 KB)
MD5: 8756662FBC5F218CAF36E5A91A86C1E4

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, sušeni mesni izdelki, kontaminacija mesnih izdelkov, glive, mikotoksini, Aspergillus, Cladosporium, Eurotium, Penicillium, sol-izvor kontaminacije
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Ličen]
Leto izida:2008
Št. strani:XV, 110 f.
PID:20.500.12556/RUL-118490 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.524/.525:579.24:615.917
COBISS.SI-ID:3494520 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:27.08.2020
Število ogledov:742
Število prenosov:152
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Taxonomic identification and characterization of fungi that contaminate fermented meat : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat products, dried meat products, contamination of meat products, fungi, mycotoxins, Aspergillus, Cladosporium, Eurotium, Penicillium, salt-contamination source

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj