Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Taksonomska identifikacija in karakterizacija gliv, ki okužujejo sušene mesnine : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Ličen, Mia
(
Avtor
),
ID
Gunde-Cimerman, Nina
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Sonjak, Silva
(
Komentor
),
ID
Raspor, Peter
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(798,14 KB)
MD5: 8756662FBC5F218CAF36E5A91A86C1E4
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mesni izdelki
,
sušeni mesni izdelki
,
kontaminacija mesnih izdelkov
,
glive
,
mikotoksini
,
Aspergillus
,
Cladosporium
,
Eurotium
,
Penicillium
,
sol-izvor kontaminacije
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Ličen]
Leto izida:
2008
Št. strani:
XV, 110 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118490
UDK:
637.524/.525:579.24:615.917
COBISS.SI-ID:
3494520
Datum objave v RUL:
27.08.2020
Število ogledov:
1055
Število prenosov:
174
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Taxonomic identification and characterization of fungi that contaminate fermented meat : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
meat products
,
dried meat products
,
contamination of meat products
,
fungi
,
mycotoxins
,
Aspergillus
,
Cladosporium
,
Eurotium
,
Penicillium
,
salt-contamination source
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj