izpis_h1_title_alt

Prehranske ter fizikalno-kemijske lastnosti plodov navadnega koprivovca (Celtis australis) : diplomsko delo, univerzitetni študij
Praća, Slađana (Avtor), Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Poklar Ulrih, Nataša (Komentor), Abram, Veronika (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_praca_sladana.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:navadni koprivovec, Celtis australis, vsebnost suhe snovi, vsebnost vode, minerali, proteini, rastlinski pigmenti, vsebnost skupnih maščob, maščobnokislinska sestava, vlaknine, antioksidativna učinkovitost, fenolne spojine
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:XI, 72 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:634.6:543.61
COBISS.SI-ID:3156088 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:552
Število prenosov:203
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:hackbery, Celtis australis, dry weight, water content, minerals, protein, plant pigments, total fats, fatty acids composition, fibers, antioxidant potencial, phenolics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj