izpis_h1_title_alt

Prehranske ter fizikalno-kemijske lastnosti plodov navadnega koprivovca (Celtis australis) : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Praća, Slađana (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Poklar Ulrih, Nataša (Komentor), ID Abram, Veronika (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,17 MB)
MD5: C66807290A9BDE6B8F40629710EAEC07
PID: 20.500.12556/rul/b38c8c80-8f14-4ffb-9ded-531641833544

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:navadni koprivovec, Celtis australis, vsebnost suhe snovi, vsebnost vode, minerali, proteini, rastlinski pigmenti, vsebnost skupnih maščob, maščobnokislinska sestava, vlaknine, antioksidativna učinkovitost, fenolne spojine
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:2006
Št. strani:XI, 72 f.
PID:20.500.12556/RUL-1178 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.6:543.61
COBISS.SI-ID:3156088 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1940
Število prenosov:403
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Nutritional and physico-chemical properties of hackberry (Celtis australis) : graduation thesis, university studies
Ključne besede:hackbery, Celtis australis, dry weight, water content, minerals, protein, plant pigments, total fats, fatty acids composition, fibers, antioxidant potencial, phenolics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj