Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Prehranske ter fizikalno-kemijske lastnosti plodov navadnega koprivovca (Celtis australis) : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Praća, Slađana
(
Avtor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Poklar Ulrih, Nataša
(
Komentor
),
ID
Abram, Veronika
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,17 MB)
MD5: C66807290A9BDE6B8F40629710EAEC07
PID:
20.500.12556/rul/b38c8c80-8f14-4ffb-9ded-531641833544
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
navadni koprivovec
,
Celtis australis
,
vsebnost suhe snovi
,
vsebnost vode
,
minerali
,
proteini
,
rastlinski pigmenti
,
vsebnost skupnih maščob
,
maščobnokislinska sestava
,
vlaknine
,
antioksidativna učinkovitost
,
fenolne spojine
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:
2006
Št. strani:
XI, 72 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1178
UDK:
634.6:543.61
COBISS.SI-ID:
3156088
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2317
Število prenosov:
431
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Nutritional and physico-chemical properties of hackberry (Celtis australis) : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
hackbery
,
Celtis australis
,
dry weight
,
water content
,
minerals
,
protein
,
plant pigments
,
total fats
,
fatty acids composition
,
fibers
,
antioxidant potencial
,
phenolics
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj