izpis_h1_title_alt

Vsebnost maščobnih kislin v peškah različnih kultivarjev hrušk : diplomsko delo, univerzitetni študij
Bižal, Žiga (Avtor), Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (469,74 KB)
MD5: B2EA6BD88016B390620093756249B773
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hruške, peške hrušk, maščobe, maščobne kisline, vsebnost vode
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:IX, 42 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:634.13:543.635.3
COBISS.SI-ID:3155832 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1480
Število prenosov:300
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Content of fatty acids in the seeds of a different pear cultivars : graduation thesis, university studies : graduation thesis, university studies
Ključne besede:pears, pear seeds, fat content, fatty acids, water content

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj