izpis_h1_title_alt

Vsebnost maščobnih kislin v peškah različnih kultivarjev hrušk : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Bižal, Žiga (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (469,74 KB)
MD5: B2EA6BD88016B390620093756249B773
PID: 20.500.12556/rul/c7e2636b-53ec-417e-a612-f30ce0178784

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hruške, peške hrušk, maščobe, maščobne kisline, vsebnost vode
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:2006
Št. strani:IX, 42 f.
PID:20.500.12556/RUL-1177 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.13:543.635.3
COBISS.SI-ID:3155832 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3107
Število prenosov:398
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Content of fatty acids in the seeds of a different pear cultivars : graduation thesis, university studies : graduation thesis, university studies
Ključne besede:pears, pear seeds, fat content, fatty acids, water content

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj