izpis_h1_title_alt

Vpliv razmerja glukoza/fruktoza na potek alkoholne fermentacije s kvasovko Saccharomyces cerevisiae : diplomsko delo, univerzitetni študij
Prpar Mihevc, Sonja (Avtor), Raspor, Peter (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Gunde-Cimerman, Nina (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_prpar_sonja.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kvasovke, vinske kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, kemijsko definiran mošt, alkoholna fermentacija, glukoza, fruktoza, etanol, glikolitični encimi, heksokinaza, fosfofruktokinaza, piruvat kinaza
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[S. Prpar]
Št. strani:XIII, 65 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.252.41:577.15
COBISS.SI-ID:3146360 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:854
Število prenosov:228
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:yeasts, wine yeasts, Saccharomyces cerevisiae, chemically defined must, alcoholic fermentation, glucose, fructose, ethanol, glycolytic enzymes, hexokinases, phosphofructokinases, pyruvate kinases

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj