izpis_h1_title_alt

Vpliv razmerja glukoza/fruktoza na potek alkoholne fermentacije s kvasovko Saccharomyces cerevisiae : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Prpar Mihevc, Sonja (Avtor), ID Raspor, Peter (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Gunde-Cimerman, Nina (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (780,47 KB)
MD5: 5CFD9FB95B823198113808A7C92F85FC
PID: 20.500.12556/rul/66565b1d-1198-4af7-a032-143d23d1f43e

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kvasovke, vinske kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, kemijsko definiran mošt, alkoholna fermentacija, glukoza, fruktoza, etanol, glikolitični encimi, heksokinaza, fosfofruktokinaza, piruvat kinaza
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[S. Prpar]
Št. strani:XIII, 65 f.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-1171 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252.41:577.15
COBISS.SI-ID:3146360 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1730
Število prenosov:387
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of glucose/fructose ratio on alcoholic fermentation with Saccharomyces cerevisiae : graduation thesis, university studies
Ključne besede:yeasts, wine yeasts, Saccharomyces cerevisiae, chemically defined must, alcoholic fermentation, glucose, fructose, ethanol, glycolytic enzymes, hexokinases, phosphofructokinases, pyruvate kinases

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj