Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Nataša Poklar Ulrih

Together there are 220 keywords, that are appearing 273 times.
34 of them (15.45 % of all) appear more than once, together appearing 87 times (31.87 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
5x5.75%kapsulacija
4x4.6%kvercetin, antioksidativna aktivnost, DPPH, antioksidativni potencial
3x3.45%pristnost, liposomi, cirkularni dikroizem, fenolne spojine, pernizin, Aeropyrum pernix, potvorbe, alginat
2x2.3%čebula, Folin-Ciocalteu, pektin, FTIR, liofilizacija, antioksidanti, prehrana, slovensko tržišče, elementna sestava, propolis, bioaktivne spojine, 3D tiskanje, tiskanje hrane, živilska industrija, sušenje z razprševanjem, 3D tiskalniki, Escherichia coli, arabski gumi, ekstruzija, polifenoli, izkoristek
1xaktivacija, proregija, termostabilnost, personalizacija hrane, malodekstrini, mikroskopija, elektronski mikroskop, prehranska dopolnila, sušenje, vodotopni propolis, neflavonoidi, konfiguracija 3D tiskalnikov, aditivi, hitra izdelava prototipov, živila, subtilizin, polisaharidni nosilci, etanol, hitozan, lan, laneno olje, glukoza, visoke temperature, mikrokapsulacija, alkoholna fermentacija, stresni dejavniki, zaščita, lanena semena, elektroporacija, senzorične lastnosti, peroksidno število, oksidacija, alge, AOP, večkrat nenasičene maščobne kisline, PEF, pulzirajoče električno polje, vpliv na zdravje, prehranska vrednost, antociani, fenolne spojine, Streptomyces rimosus, optimizacija izolacije, rekombinantni proteini, serinska proteinaza, hipertermofilni encimi, azokazeinski test, sedimentacijski test, odpadni del, HPLC, rekombinanten pernizin, arheja A. pernix, subtilizinu podobne proteinaze, rekombinantno izražanje, tripsin, proteolitični encimi, stabilizacija, encimi, interakcije, proteini krvne plazme, glikozilacija, avtokatalitično zorenje, avtoproteoliza, interakcije protein-polifenol, vino, jedilni del, modra frankinja, probiotiki, analitske metode, bakterije, Saccharomyces cerevisiae, Lactobacillus plantarum, flavonoidi, prebavni trakt, Chlorella sp., klamatske alge, rjave alge, izotopska sestava, rast, gojišča, rumena čebula, bela čebula, kakovost vina, čebulni olupki, maceracija, rdeča čebula, pH želodca človeka, viabilnost, resveratrol, Allium cepa L., Spirulina sp., karotenoidi, geografsko poreklo, botanično poreklo, stabilni izotopi, masna spektrometrija IRMS, capsicum annuum, mleta paprika, sekvenciranje genoma, taksonomska analiza, cimet, cinnamomum, ICP-MS, spektroskopija FTIR, trans-ferulna kislina, sinergija, askorbinska kislina, folna kislina, kavna kislina, krizin, propolisov ekstrakt, antioksidativne lastnosti, protibakterijsko delovanje, EGCG, biotehnologija, Mikroalge, strukturna stabilnost, encimska aktivnost, kaspulacija, vitamin D3, protibakterijska aktivnost, beta-laktoglobulin, proteini sirotke, laktoferin, peptidi laktoferina, laktoperoksidaza, rožmarin, Rosmarinus officinalis, škrob, tapioka, kavitacijske tehnike, DSC, δ13C, GC-IRMS, lovor, Laurus nobilis, eterično olje, GC-MS, hidrogeli, mikrokapsule, Chlorella vulgaris, sirotka, prebava, absorpcija, Arthrospira platensis, cianobakterije, stabilnost, prehranski dodatki, protimikrobna učinkovitost, mikroalge, metabolizem, ekstrakcija, tekstura, ohranitev oblike, testo, moka, sposobnost tiskanja, ekstruzijski 3D tisk, tankoplastna kromatografija, spektrofotometrija, piškoti, 3D tisk, luskolisti čebule, emisijska fluorescenčna spektrometrija, receptor vezavna domena, SARS-CoV-2, urea, sintranje, protein bodice, postopna dializa, ekstruzija curka tekočine, delta plus, inkluzijska telesca, NaDS-PAGE, slaščice, čokolada, gin, majhne organske molekule, agregacija, inzulin, brinjevec, Fructus juniperi, sladkor, Foodini, brinjeve jagode, kvasovke