Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Nataša Poklar Ulrih

Together there are 201 keywords, that are appearing 250 times.
34 of them (16.92 % of all) appear more than once, together appearing 83 times (33.2 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
5x6.02%kapsulacija
4x4.82%antioksidativni potencial, DPPH, kvercetin
3x3.61%pernizin, alginat, Aeropyrum pernix, cirkularni dikroizem, fenolne spojine, liposomi
2x2.41%arabski gumi, živilska industrija, liofilizacija, sušenje z razprševanjem, propolis, 3D tiskanje, polifenoli, bioaktivne spojine, antioksidanti, izkoristek, pektin, FTIR, prehrana, Escherichia coli, Folin-Ciocalteu, tiskanje hrane, slovensko tržišče, pristnost, 3D tiskalniki, potvorbe, elementna sestava, čebula, antioksidativna aktivnost, ekstruzija
1xprehranska dopolnila, lan, elektronski mikroskop, probiotiki, alge, Chlorella sp., rjave alge, mikroskopija, izotopska sestava, fenolne spojine, Spirulina sp., klamatske alge, analitske metode, personalizacija hrane, proregija, aktivacija, PEF, termostabilnost, pulzirajoče električno polje, subtilizin, AOP, prehranska vrednost, peroksidno število, oksidacija, elektroporacija, živila, večkrat nenasičene maščobne kisline, vodotopni propolis, sušenje, malodekstrini, hitra izdelava prototipov, lanena semena, bakterije, konfiguracija 3D tiskalnikov, aditivi, laneno olje, bela čebula, stabilizacija, encimi, interakcije, prebavni trakt, tripsin, proteolitični encimi, avtokatalitično zorenje, avtoproteoliza, interakcije protein-polifenol, proteini krvne plazme, glikozilacija, vino, neflavonoidi, antociani, senzorične lastnosti, vpliv na zdravje, flavonoidi, resveratrol, modra frankinja, kakovost vina, maceracija, rekombinantno izražanje, subtilizinu podobne proteinaze, rumena čebula, hitozan, čebulni olupki, jedilni del, rdeča čebula, Allium cepa L., rast, gojišča, pH želodca človeka, viabilnost, odpadni del, HPLC, Streptomyces rimosus, rekombinantni proteini, serinska proteinaza, hipertermofilni encimi, optimizacija izolacije, azokazeinski test, rekombinanten pernizin, arheja A. pernix, sedimentacijski test, Lactobacillus plantarum, sposobnost tiskanja, folna kislina, hidrogeli, mikrokapsule, ekstruzija curka tekočine, askorbinska kislina, sinergija, krizin, kavna kislina, trans-ferulna kislina, delta plus, inkluzijska telesca, urea, sintranje, slaščice, čokolada, SARS-CoV-2, receptor vezavna domena, NaDS-PAGE, postopna dializa, protein bodice, EGCG, protibakterijsko delovanje, sekvenciranje genoma, taksonomska analiza, cimet, cinnamomum, biotehnologija, Mikroalge, tapioka, kavitacijske tehnike, DSC, mleta paprika, capsicum annuum, spektroskopija FTIR, propolisov ekstrakt, antioksidativne lastnosti, ICP-MS, masna spektrometrija IRMS, geografsko poreklo, botanično poreklo, stabilni izotopi, sladkor, Foodini, škrob, tekstura, ohranitev oblike, testo, ekstruzijski 3D tisk, 3D tisk, tankoplastna kromatografija, spektrofotometrija, piškoti, moka, kvasovke, visoke temperature, glukoza, etanol, zaščita, stresni dejavniki, Saccharomyces cerevisiae, mikrokapsulacija, alkoholna fermentacija, ekstrakcija, metabolizem, agregacija, inzulin, emisijska fluorescenčna spektrometrija, luskolisti čebule, majhne organske molekule, gin, brinjeve jagode, Fructus juniperi, brinjevec, stabilnost, prehranski dodatki, karotenoidi, prebava, absorpcija, Chlorella vulgaris, Arthrospira platensis, protimikrobna učinkovitost, mikroalge, cianobakterije, polisaharidni nosilci