1x | | aktivacija, proregija, termostabilnost, personalizacija hrane, malodekstrini, mikroskopija, elektronski mikroskop, prehranska dopolnila, sušenje, vodotopni propolis, neflavonoidi, konfiguracija 3D tiskalnikov, aditivi, hitra izdelava prototipov, živila, subtilizin, polisaharidni nosilci, etanol, hitozan, lan, laneno olje, glukoza, visoke temperature, mikrokapsulacija, alkoholna fermentacija, stresni dejavniki, zaščita, lanena semena, elektroporacija, senzorične lastnosti, peroksidno število, oksidacija, alge, AOP, večkrat nenasičene maščobne kisline, PEF, pulzirajoče električno polje, vpliv na zdravje, prehranska vrednost, antociani, fenolne
spojine, Streptomyces rimosus, optimizacija izolacije, rekombinantni proteini, serinska proteinaza, hipertermofilni encimi, azokazeinski test, sedimentacijski test, odpadni del, HPLC, rekombinanten pernizin, arheja A. pernix, subtilizinu podobne proteinaze, rekombinantno izražanje, tripsin, proteolitični encimi, stabilizacija, encimi, interakcije, proteini krvne plazme, glikozilacija, avtokatalitično zorenje, avtoproteoliza, interakcije protein-polifenol, vino, jedilni del, modra frankinja, probiotiki, analitske metode, bakterije, Saccharomyces cerevisiae, Lactobacillus plantarum, flavonoidi, prebavni trakt, Chlorella sp., klamatske alge, rjave alge, izotopska sestava, rast, gojišča, rumena čebula, bela čebula, kakovost vina, čebulni olupki, maceracija, rdeča čebula, pH želodca človeka, viabilnost, resveratrol, Allium cepa L., Spirulina sp., karotenoidi, geografsko poreklo, botanično poreklo, stabilni izotopi, masna spektrometrija IRMS, capsicum annuum, mleta paprika, sekvenciranje genoma, taksonomska analiza, cimet, cinnamomum, ICP-MS, spektroskopija FTIR, trans-ferulna kislina, sinergija, askorbinska kislina, folna kislina, kavna kislina, krizin, propolisov ekstrakt, antioksidativne lastnosti, protibakterijsko delovanje, EGCG, biotehnologija, Mikroalge, strukturna stabilnost, encimska aktivnost, kaspulacija, vitamin D3, protibakterijska aktivnost, beta-laktoglobulin, proteini sirotke, laktoferin, peptidi laktoferina, laktoperoksidaza, rožmarin, Rosmarinus officinalis, škrob, tapioka, kavitacijske tehnike, DSC, δ13C, GC-IRMS, lovor, Laurus nobilis, eterično olje, GC-MS, hidrogeli, mikrokapsule, Chlorella vulgaris, sirotka, prebava, absorpcija, Arthrospira platensis, cianobakterije, stabilnost, prehranski dodatki, protimikrobna učinkovitost, mikroalge, metabolizem, ekstrakcija, tekstura, ohranitev oblike, testo, moka, sposobnost tiskanja, ekstruzijski 3D tisk, tankoplastna kromatografija, spektrofotometrija, piškoti, 3D tisk, luskolisti čebule, emisijska fluorescenčna spektrometrija, receptor vezavna domena, SARS-CoV-2, urea, sintranje, protein bodice, postopna dializa, ekstruzija curka tekočine, delta plus, inkluzijska telesca, NaDS-PAGE, slaščice, čokolada, gin, majhne organske molekule, agregacija, inzulin, brinjevec, Fructus juniperi, sladkor, Foodini, brinjeve jagode, kvasovke |