Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Mojca Korošec

Vseh ključnih besed je 213, ki se skupaj pojavijo 284 krat.
38 ključnih besed (17.84 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 109 krat (38.38 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
10x9.17%senzorične lastnosti
8x7.34%potrošniki
7x6.42%senzorična analiza
5x4.59%med, prehrana
4x3.67%hranilna vrednost
3x2.75%smernice prehranjevanja, prehranske navade, antioksidativna učinkovitost, senzorične analize, živila, aroma
2x1.83%mlečnokislinska fermentacija, spirulina, jabolčni nektar, sladkor, kostanjev med, mikroalge, Arthrospira platensis, pristnost medu, sladkost, vsebnost sladkorjev, 9-točkovna hedonska lestvica, senzorično ocenjevanje, natrij, kislost, kruh, 6-n-propiltiouracil, kemijska sestava, cvetlični med, prehrana otrok, predšolski otroci, kalij, preoblikovanje živil, spletno orodje OPKP, prehranska pismenost, hranilna sestava obrokov, osnovnošolci
1xmlečne formule, osnovni okusi, skupne fenolne spojine, prehrana dojenčkov, sladko, dojenčki, anketa, grenko, prepoznava, vodne raztopine, statistična analiza, starejši odrasli, totalna proteza, kislo, senzorična sprejemljivost, voda, slano, maslo ghee, sladila, relativna sladkost, zaznava okusa, razvrščanje po všečnosti triangel, mladi potrošniki, všečnost, metoda CATA, hedonska lestvica, vrednotenje napak, sirupi, umetna sladila, borovničev jogurt, tuja aroma, zdrava prehrana, rdeči čaj, senzorične metode, sadni jogurti, intenzivna sladila, hranilna sladila, sadni nektarji, Aspalathus linearis, preskuševalci, kava, študenti, prehranjevalne navade, ocena tveganja, krekerji, vaflji, tekstura, krompir, piškoti, fenoli, vonj, postrvi, Salmonoidae, toplotna obdelava, kakovost rib, metoda indeksa kakovosti, metoda po Torry-ju, flavonoidi, priprava vzorca, energijske ploščice, bezgove jagode, črni bezeg, maslo, vsebnost maščobe, kvantitativna opisna analiza, jedilniki v vrtcih, maščoba, masleni keksi, prehranska košarica, protokoli ocenjevanja, linearno programiranje, gozdni med, brezglutenski jedilnik, terjak, Sambucus nigra, vsebnost akrilamida, kemijske lastnosti, akrilamid, označevanje živil, antioksidanti, celiakija, fizikalnokemijske lastnosti, prehranska priporočila, metoda Večdimenzionalno lestvičenje, preskus treh alternativ, test χ2, statistična moč, pristranost odziva, preskus določanja stopnje razlike, preskus triangel, prepoznava okusov, gostota gobastih papil, prehranske preference, preskusi razlikovanja, ocena velikosti učinka d', Thurstonovo modeliranje, električna prevodnost, barva, diferenčna dinamična kalorimetrija, metode preverjanja pristnosti medu, vsebnost vode, fizikalno-kemijske lastnosti, Chlorella vulgaris, klorela, akacijev med, zaznava okusov, senzorične sposobnosti, jedilniki v vrtcu, celodnevni obroki, vnos sadja, vnos zelenjave, šolska prehrana, všečnost hrane, sladoled, reformulacija, Nutri-Score, potrošniško vedenje, elementi, vnos soli, tehnike priprave živil, ultrazvok, izluževanje kalija, vsebnost kalija, kemijska analiza, zelenjava, priporočene dnevne vrednosti, prehrana dializno odvisnih bolnikov, sadje, pekovski izdelki, velikost kruha, statistične metode, metoda Aglomerativno hierarhično razvrščanje, jagodna aroma, čebelarstvo, kar ustreza, metoda Označi vse, klasifikacijski sistemi, FoodEx2, Lactobacillus plantarum, metoda Razvrščanje po lastni presoji, prestavljanje satja, krmljenje čebel, halal certifikat, prehransko profiliranje, prehransko bolj primerna živila, prehransko manj primerna živila, halal, kvasovke, stabilni izotopi, tuji encimi, EA/LC-IRMS, pravila za poimenovanje, spletno orodje OPKP, kalcij, magnezij, železo, dom starejših občanov, minerali, starostniki, vsebnost soli, slanost, prehransko znanje, vprašalnik o prehranskem znanju, velikosti porcij, sol, priporočen dnevni vnos, FFQ, načrtovanje prehrane, odprta platforma za klinično prehrano, ocena dnevnega vnosa, nadomestki soli, slanost živil, kardiovaskularne bolezni, reformulirana živila, halal standard