Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Mojca Korošec

Vseh ključnih besed je 218, ki se skupaj pojavijo 290 krat.
39 ključnih besed (17.89 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 111 krat (38.28 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
10x9.01%senzorične lastnosti
8x7.21%potrošniki
7x6.31%senzorična analiza
5x4.5%med, prehrana
4x3.6%hranilna vrednost
3x2.7%senzorične analize, aroma, prehranske navade, smernice prehranjevanja, antioksidativna učinkovitost, živila
2x1.8%kemijska sestava, spletno orodje OPKP, 9-točkovna hedonska lestvica, mlečnokislinska fermentacija, sol, kalij, sladkost, jabolčni nektar, mikroalge, Arthrospira platensis, 6-n-propiltiouracil, vsebnost sladkorjev, spirulina, prehrana otrok, senzorično ocenjevanje, prehranska pismenost, preoblikovanje živil, kislost, kruh, pristnost medu, cvetlični med, kostanjev med, osnovnošolci, natrij, sladkor, predšolski otroci, hranilna sestava obrokov
1xslano, grenko, voda, kislo, prepoznava, statistična analiza, zdrava prehrana, vodne raztopine, sladko, starejši odrasli, totalna proteza, maslo ghee, relativna sladkost, sladila, zaznava okusa, sirupi, umetna sladila, mladi potrošniki, všečnost, halal standard, označevanje živil, metoda CATA, hedonska lestvica, intenzivna sladila, hranilna sladila, anketa, skupne fenolne spojine, dojenčki, prehrana dojenčkov, mlečne formule, Aspalathus linearis, rdeči čaj, sadni nektarji, sadni jogurti, borovničev jogurt, prehranska priporočila, osnovni okusi, brezglutenski jedilnik, metoda po Torry-ju, vonj, tekstura, bezgove jagode, metoda indeksa kakovosti, protokoli ocenjevanja, postrvi, Salmonoidae, toplotna obdelava, kakovost rib, črni bezeg, Sambucus nigra, tuja aroma, senzorične metode, razvrščanje po všečnosti triangel, vrednotenje napak, senzorična sprejemljivost, preskuševalci, terjak, fizikalnokemijske lastnosti, antioksidanti, gozdni med, energijske ploščice, priprava vzorca, jedilniki v vrtcih, prehransko manj primerna živila, celiakija, akrilamid, kvantitativna opisna analiza, vsebnost maščobe, linearno programiranje, masleni keksi, maščoba, maslo, vsebnost akrilamida, kemijske lastnosti, prehranjevalne navade, ocena tveganja, fenoli, flavonoidi, študenti, kava, krompir, piškoti, vaflji, krekerji, prehranska košarica, kar ustreza, gostota gobastih papil, prehranske preference, preskusi razlikovanja, preskus triangel, prepoznava okusov, zaznava okusov, ultrazvok, izluževanje kalija, vsebnost kalija, senzorične sposobnosti, preskus določanja stopnje razlike, preskus treh alternativ, klorela, akacijev med, fizikalno-kemijske lastnosti, vsebnost vode, Chlorella vulgaris, Thurstonovo modeliranje, test χ2, statistična moč, pristranost odziva, ocena velikosti učinka d', tehnike priprave živil, kemijska analiza, reformulacija, Nutri-Score, potrošniško vedenje, všečnost hrane, sladoled, primerjava metod, dnevni vnos soli, vprašalnik o pogostosti uživanja živil, merjenje natrija v 24-urnem urinu, jedilnik prejšnjega dne, šolska prehrana, jedilniki v vrtcu, priporočene dnevne vrednosti, prehrana dializno odvisnih bolnikov, sadje, zelenjava, vnos soli, elementi, celodnevni obroki, vnos sadja, vnos zelenjave, električna prevodnost, barva, metoda Razvrščanje po lastni presoji, metoda Označi vse, statistične metode, metoda Večdimenzionalno lestvičenje, Lactobacillus plantarum, FoodEx2, odprta platforma za klinično prehrano, spletno orodje OPKP, pravila za poimenovanje, klasifikacijski sistemi, metoda Aglomerativno hierarhično razvrščanje, jagodna aroma, kvasovke, halal, halal certifikat, prehransko profiliranje, EA/LC-IRMS, tuji encimi, čebelarstvo, prestavljanje satja, krmljenje čebel, stabilni izotopi, načrtovanje prehrane, FFQ, prehransko znanje, vprašalnik o prehranskem znanju, starostniki, minerali, slanost, vsebnost soli, diferenčna dinamična kalorimetrija, metode preverjanja pristnosti medu, pekovski izdelki, velikost kruha, kalcij, magnezij, reformulirana živila, nadomestki soli, ocena dnevnega vnosa, priporočen dnevni vnos, kardiovaskularne bolezni, slanost živil, železo, dom starejših občanov, velikosti porcij, prehransko bolj primerna živila