Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Mojca Korošec

Vseh ključnih besed je 209, ki se skupaj pojavijo 276 krat.
37 ključnih besed (17.7 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 104 krat (37.68 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
9x8.65%senzorične lastnosti
8x7.69%potrošniki
7x6.73%senzorična analiza
5x4.81%med, prehrana
3x2.88%smernice prehranjevanja, senzorične analize, prehranske navade, aroma, hranilna vrednost, antioksidativna učinkovitost
2x1.92%senzorično ocenjevanje, 9-točkovna hedonska lestvica, 6-n-propiltiouracil, sladkost, vsebnost sladkorjev, kislost, Arthrospira platensis, kostanjev med, spirulina, jabolčni nektar, mikroalge, cvetlični med, prehranska pismenost, predšolski otroci, mlečnokislinska fermentacija, živila, prehrana otrok, natrij, osnovnošolci, hranilna sestava obrokov, spletno orodje OPKP, sladkor, kruh, kalij, kemijska sestava, pristnost medu
1xlinearno programiranje, prepoznava, grenko, vodne raztopine, prehranska košarica, starejši odrasli, zdrava prehrana, totalna proteza, voda, prehranska priporočila, statistična analiza, skupne fenolne spojine, intenzivna sladila, umetna sladila, hranilna sladila, sadni nektarji, sadni jogurti, sirupi, zaznava okusa, všečnost, mladi potrošniki, sladila, relativna sladkost, borovničev jogurt, maslo ghee, mlečne formule, osnovni okusi, sladko, slano, prehrana dojenčkov, dojenčki, rdeči čaj, Aspalathus linearis, masleni keksi, anketa, kislo, akrilamid, vonj, tekstura, bezgove jagode, črni bezeg, metoda po Torry-ju, metoda indeksa kakovosti, Salmonoidae, toplotna obdelava, kakovost rib, protokoli ocenjevanja, Sambucus nigra, terjak, tuja aroma, senzorične metode, razvrščanje po všečnosti triangel, vrednotenje napak, senzorična sprejemljivost, preskuševalci, fizikalnokemijske lastnosti, antioksidanti, gozdni med, postrvi, energijske ploščice, celiakija, hedonska lestvica, vsebnost akrilamida, kemijske lastnosti, brezglutenski jedilnik, jedilniki v vrtcih, maslo, preoblikovanje živil, vsebnost maščobe, kvantitativna opisna analiza, krompir, piškoti, ocena tveganja, fenoli, flavonoidi, priprava vzorca, prehranjevalne navade, študenti, vaflji, krekerji, kava, maščoba, prestavljanje satja, pristranost odziva, ocena velikosti učinka d', Thurstonovo modeliranje, Chlorella vulgaris, statistična moč, test χ2, preskusi razlikovanja, preskus triangel, preskus določanja stopnje razlike, preskus treh alternativ, klorela, akacijev med, metode preverjanja pristnosti medu, pekovski izdelki, velikost kruha, vsebnost soli, diferenčna dinamična kalorimetrija, barva, fizikalno-kemijske lastnosti, vsebnost vode, električna prevodnost, prehranske preference, gostota gobastih papil, vnos zelenjave, elementi, vnos soli, priporočene dnevne vrednosti, vnos sadja, celodnevni obroki, všečnost hrane, šolska prehrana, jedilniki v vrtcu, prehrana dializno odvisnih bolnikov, sadje, vsebnost kalija, senzorične sposobnosti, zaznava okusov, prepoznava okusov, izluževanje kalija, ultrazvok, zelenjava, kemijska analiza, tehnike priprave živil, slanost, prehransko znanje, metoda Aglomerativno hierarhično razvrščanje, jagodna aroma, čebelarstvo, krmljenje čebel, metoda Večdimenzionalno lestvičenje, statistične metode, Lactobacillus plantarum, metoda Razvrščanje po lastni presoji, metoda Označi vse, kar ustreza, stabilni izotopi, tuji encimi, prehransko bolj primerna živila, prehransko manj primerna živila, halal standard, označevanje živil, prehransko profiliranje, halal certifikat, EA/LC-IRMS, kvasovke, halal, FoodEx2, klasifikacijski sistemi, železo, dom starejših občanov, velikosti porcij, sol, magnezij, kalcij, vprašalnik o prehranskem znanju, starostniki, minerali, slanost živil, kardiovaskularne bolezni, načrtovanje prehrane, odprta platforma za klinično prehrano, spletno orodje OPKP, pravila za poimenovanje, FFQ, priporočen dnevni vnos, reformulirana živila, nadomestki soli, ocena dnevnega vnosa, metoda CATA