Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Mojmir Wondra

Vseh ključnih besed je 142, ki se skupaj pojavijo 217 krat.
31 ključnih besed (21.83 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 106 krat (48.85 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
19x17.92%vino
8x7.55%senzorične lastnosti
5x4.72%modra frankinja, kakovost vina, biološki razkis
4x3.77%fizikalnokemijske lastnosti, bela vina, mošt
3x2.83%alkoholna fermentacija, sauvignon, zorenje vina na drožeh, fizikalno-kemijske lastnosti, maceracija, mlečnokislinske bakterije
2x1.89%kvasovke, tehnološki postopki, senzorična analiza, sur lie, pH vrednost, mlado vino, senzorična kakovost, starterske kulture, grozdni sok, grozdje, kloni, kemična sestava, vinarstvo, temperatura fermentacije, fenolne spojine, fenoli, kemijska sestava
1xzgodovina vinske trte, klasična pridelava, razvoj vinogradništva na Slovenskem, razvoj vinarstva na Slovenskem, skupna vinska klet, organiziranje vinogradnikov, izdelava dolijev, trendi razvoja, amfore, Malvazija, maceracija drozge, nakupovalne navade, trženjsko komuniciranje, tržne poti, cena, trženje vin, slovenski potrošniki, potrošniki, trženjski splet, vino v dolijih, kultura uživanja vina, Slovenija, doliji, tehnološka zrelost, zorenje na drožeh, mešanje vin, predelava grozdja, kemijska sestava mošta, kultivar Zeleni sauvignon, kultivar Chardonnay, zrelost grozdja, sorta Rebula, višji alkoholi, estri, hlapne komponente, kinetika rasti kvasovk, spontana alkoholna fermentacija, kultivar Rebula, parametri vina, vinska trta, sorta 'Kraljevina', težke kovine, pepel, organske kisline, hlapne kisline, zorenje grozdja, blagovna znamka, vinorodna dežela Posavje, resveratrol, pufrna kapaciteta, skupne kisline, sladkor, pridelava vina v dolijih, leseni sodi, laški rizling, Saccharomyces bayanus, histamin, jabolčno mlečnokislinska fermentacija, ICP-OES, biogeni amini, rdeče vino, cviček PTP, rukatac, encimi, maraština, hrvaški kultivar, senzorično ocenjevanje, ICP-MS, mikrolokacija, flavonoidi, neflavonoidi, antociani, Modra frankinja, rdeča vina, Renski rizling, vinske kvasovke, elementarna sestava, kovine, renski rizling, Saccharomyces cerevisiae, izolat avtohtonih kvasovk, sestava vina, fizikalno kemijske lastnosti, barva vina, sestavine vina, kisik, mikrooksidacija, nerjaveče jeklene posode, steklene posode, vinogradništvo, zgodovinski pregled, prekmurska vina, trženje vina, sorte vinske trte, vinorodni okoliš Prekmurje, Prekmurje, vinske posode, zorenje vina, fine droži, jabolčno-mlečnokislinska fermentacija, selekcionirane kulture, merlot, vina, sorta rebula, enološka sredstva, kemijska analiza, senzorična analiza vina, kombinirana čistilna sredstva, bentonit, čiščenje vina, Laški rizling