Numbers

Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.

MSc theses (13)

  1. Jure Podobnik: Vpliv dodatka naravnih in sintetičnih antioksidantov na oksidativno stabilnost krme za pitovne piščance
  2. Tadeja Tomšič: Vpliv dodatkov vitamina E, hmelja in tanina v krmo prašičev na kakovost različno soljenih pršutov
  3. Neda Vujasinović: Vpliv dodatka vitaminov C in E, selena ter rastlinskih polifenolov v krmo za pitovne piščance na oksidativno stabilnost mesa
  4. Manca Pečjak: Vpliv dodajanja ekstrakta oljčnih listov na izkoristljivost hranil in energije pri prašičih
  5. Nika Porenta: Vpliv oljčnih listov in tropin v krmnih mešanicah na mineralizacijo kosti pri pitovnih piščancih
  6. Manca Zaverl: Vpliv oljčnih listov in tropin na izkoristljivost hranil in energije pri prašičih
  7. Nasja Finderle: Vpliv dodatka oljčnih listov in tropin na izkoristljivost hranil in energije pri pitovnih piščancih
  8. Janez Pušnik: Vpliv oljčnih listov in tropin v krmnih mešanicah na oksidativni status pitovnih piščancev
  9. Sara Pavlin: Vpliv oljčnih listov in tropin na kazalnike oksidativnega stresa in prebave pri pitovnih piščancih
  10. Manca Stegnar: Vpliv različnih antioksidantov na zdravje in histološko zgradbo prebavil pitovnih piščancev v pogojih vročinskega stresa
  11. Ivana Štular: Učinek ekstraktov oljčnih listov (Olea europeae) ali cvetnih lističev ognjiča (Calendula officinalis) na oksidativno stabilnost mesa, obogatenega z n-6 ali n-3 PUFA pri pitovnih piščancih
  12. Ajda Mrak: Vpliv prehranskega in vročinskega stresa na oksidativni status in kakovost piščančjega mesa
  13. Anika Bevk: Vpliv netopne vlaknine in vročinskega stresa na razvoj prebavil pitovnih piščancev

BSc theses (4)

  1. Manca Zaverl: Vpliv prehrane na prirast in lastnosti klavnih trupov prašičev na kmetiji Zaverl
  2. Katja Šekoranja: Prehrana kokoši nesnic v manjših rejah
  3. Martin Pevec: Vpliv prehrane in vročinskega stresa na prirejo pitovnih piščancev
  4. Zala Brulc: Prehrana plemenskih svinj na kmetijah