Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Magistrska dela (13)
Jure Podobnik:
Vpliv dodatka naravnih in sintetičnih antioksidantov na oksidativno stabilnost krme za pitovne piščance
Tadeja Tomšič:
Vpliv dodatkov vitamina E, hmelja in tanina v krmo prašičev na kakovost različno soljenih pršutov
Neda Vujasinović:
Vpliv dodatka vitaminov C in E, selena ter rastlinskih polifenolov v krmo za pitovne piščance na oksidativno stabilnost mesa
Manca Pečjak:
Vpliv dodajanja ekstrakta oljčnih listov na izkoristljivost hranil in energije pri prašičih
Nika Porenta:
Vpliv oljčnih listov in tropin v krmnih mešanicah na mineralizacijo kosti pri pitovnih piščancih
Manca Zaverl:
Vpliv oljčnih listov in tropin na izkoristljivost hranil in energije pri prašičih
Nasja Finderle:
Vpliv dodatka oljčnih listov in tropin na izkoristljivost hranil in energije pri pitovnih piščancih
Janez Pušnik:
Vpliv oljčnih listov in tropin v krmnih mešanicah na oksidativni status pitovnih piščancev
Sara Pavlin:
Vpliv oljčnih listov in tropin na kazalnike oksidativnega stresa in prebave pri pitovnih piščancih
Manca Stegnar:
Vpliv različnih antioksidantov na zdravje in histološko zgradbo prebavil pitovnih piščancev v pogojih vročinskega stresa
Ivana Štular:
Učinek ekstraktov oljčnih listov (Olea europeae) ali cvetnih lističev ognjiča (Calendula officinalis) na oksidativno stabilnost mesa, obogatenega z n-6 ali n-3 PUFA pri pitovnih piščancih
Ajda Mrak:
Vpliv prehranskega in vročinskega stresa na oksidativni status in kakovost piščančjega mesa
Anika Bevk:
Vpliv netopne vlaknine in vročinskega stresa na razvoj prebavil pitovnih piščancev
Diplomska dela (4)
Manca Zaverl:
Vpliv prehrane na prirast in lastnosti klavnih trupov prašičev na kmetiji Zaverl
Katja Šekoranja:
Prehrana kokoši nesnic v manjših rejah
Martin Pevec:
Vpliv prehrane in vročinskega stresa na prirejo pitovnih piščancev
Zala Brulc:
Prehrana plemenskih svinj na kmetijah