Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Alge kot glavna sestavina prehranskih dopolnil
ID
Puc, Martina
(
Avtor
),
ID
Kožar, Jerneja
(
Avtor
),
ID
Škedelj, Breda
(
Avtor
),
ID
Vidic, Zala
(
Avtor
),
ID
Golja, Petra
(
Avtor
),
ID
Bačič, Martina
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,15 MB)
MD5: 25AF734BA77C69D7373867AE83895658
PID:
20.500.12556/rul/c432a557-02b3-47cc-a825-05bba6e9e306
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
prehranska dopolnila
,
alge
,
podatkovne baze
Vrsta gradiva:
Strokovno delo
Tipologija:
2.02 - Strokovna monografija
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Status publikacije:
Objavljeno
Različica publikacije:
Objavljena publikacija
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Covirias
Leto izida:
2017
Št. strani:
42
PID:
20.500.12556/RUL-94460
ISBN:
978-961-92925-8-7
COBISS.SI-ID:
290696192
Datum objave v RUL:
29.08.2017
Število ogledov:
5166
Število prenosov:
490
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Projekti
Financer:
Drugi - Drug financer ali več financerjev
Številka projekta:
11081-25/2016
Naslov:
Mednarodno primerljiva standardizacija podatkovne baze o sestavi prehranskih dopolni
Akronim:
FOOD S DA BEST
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj