izpis_h1_title_alt

Vpliv pomožnih snovi in procesnih parametrov na reološke lastnosti gela ksantana : enovit magistrski študij farmacija
Turk, Ines (Avtor), Kerč, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Homar, Miha (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/turk_ines_mag_nal_2016.pdf?sfvrsn=2 Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ksantan, reološko vrednotenje, suspenzije, metode sedimentiranja, metode redispergiranja
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Leto izida:2016
Založnik:[I. Turk]
Št. strani:X, 59 f.
UDK:532.135:615.011(043.3)
COBISS.SI-ID:4107889 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:531
Število prenosov:170
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of excipients and process parameters on the rheological properties of the xanthan gel
Ključne besede:Reologija

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj