izpis_h1_title_alt

Vpliv pomožnih snovi in procesnih parametrov na reološke lastnosti gela ksantana : enovit magistrski študij farmacija
ID Turk, Ines (Avtor), ID Kerč, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Homar, Miha (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/turk_ines_mag_nal_2016.pdf?sfvrsn=2 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ksantan, reološko vrednotenje, suspenzije, metode sedimentiranja, metode redispergiranja
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[I. Turk]
Leto izida:2016
Št. strani:X, 59 f.
PID:20.500.12556/RUL-87368 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:532.135:615.011(043.3)
COBISS.SI-ID:4107889 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:07.12.2016
Število ogledov:1595
Število prenosov:276
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of excipients and process parameters on the rheological properties of the xanthan gel
Ključne besede:Reologija

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj