izpis_h1_title_alt

Variations of phenolic compounds and sensory properties of virgin olive oils from the variety 'Istrska belica'
Bučar-Miklavčič, Milena (Avtor), Golob, Terezija (Avtor), Valenčič, Vasilij (Avtor), Bešter, Erika (Avtor), Butinar, Bojan (Avtor), Miklavčič, Ana (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite https://acta.imeko.org/index.php/acta-imeko/article/view/IMEKO-ACTA-05%20%282016%29-06/pdf Novo okno
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:olive oil, phenolic compounds, sensory properties, Istrska belica
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2016
Št. strani:Str. 22-31
Številčenje:Vol. 5, no. 1
UDK:665.327.3
ISSN pri članku:2221-870X
COBISS.SI-ID:1538397380 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:276
Število prenosov:183
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta IMEKO
Skrajšan naslov:Acta IMEKO
Založnik:International Measurement Confederation
ISSN:2221-870X
COBISS.SI-ID:10527572 Novo okno

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj