izpis_h1_title_alt

Dejavniki, ki vplivajo na vključevanje lokalno pridelane hrane v vrtce v Sloveniji : magistrsko delo
Baša, Lidija (Avtor), Jevšnik, Mojca (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Kavčič, Matic (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (6,75 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sanitarno inženirstvo, lokalno pridelana in predelana hrana, dejavniki vpliva na vključevanje hrane, vzgojno-izobraževalne institucije, vrtci, načelo kratkih verig, javna naročila
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:ZF - Zdravstvena fakulteta
Leto izida:2016
Založnik:[L. Baša]
Št. strani:125 f., [88] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:614
COBISS.SI-ID:5054315 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:697
Število prenosov:628
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Factors that impact the integration of [!] locally produced food into kindergartens in Slovenia
Ključne besede:sanitary engineering, locally grown and produced food, factors influencing integration of food, educational institutions, kindergarten, short supply, public procurement

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj